Vittoria ostaja do leta 2023 uradni in ekskluzivni dobavitelj pnevmatik ekipe Jumbo-Visma.

Leta 1991 se je rodilo eno najbolj trajnih in uspešnih sodelovanj v profesionalnem kolesarstvu. Z navdušenjem sporočamo, da Vittoria in Jumbo-Visma svoje partnerstvo obnavljata že 30. leto zapored, saj bo Vittoria uradni in ekskluzivni dobavitelj pnevmatik nizozemske ekipe do leta 2023. Že 30 let, brez prekinitve!

Kolesarji in mehaniki Jumbo-Visma se na Vittorio zanašajo kot na najboljšo izbiro pnevmatik za tekmovanja na najbolj slavnih in zahtevnih cestnih kolesarskih dirkah. To je pravi dokaz zaupanja, ki veliko pove o zanesljivosti pnevmatik Vittoria.

V zadnjih 30 letih se je marsikaj spremenilo. Skupina je imela različne sponzorje, kot so Rabobank (1996–2012) in LottoNL – Jumbo (2015–2018), kot tudi različni dobavitelji koles, kot so Colnago (1984–2008), Giant (2009–2013) in Bianchi (2014–), vendar nobena od teh sprememb ni nikoli vplivala na dolgotrajno sodelovanje z Vittorio. Nasprotno, Vittoria je vedno ekipi zagotovila svoje kakovostne in tehnološko napredne izdelke, ne glede na kolo.

Sodelovanje z Jumbo-Visma je podjetju Vittoria omogočilo razvoj in testiranje novih tehnologij, ki se uporabljajo tudi v plaščih, ki so v redni prodaji. Izpostaviti gre predvsem grafensko spojino, ki je bila leta 2015 prvič uporabljena v plaščih Vittoria Corsa. Pravzaprav so plašči Corsa v zadnjih letih prinesli uspeh številnim kolesarjem Jumbo-Visma, na primer Dylan Groenewegen, ki se je leta 2017 sprintal do zmage na Champs-Élysées, Primož Roglic v La Vuelti leta 2019, Wout Van Aert pa je osvojil Strade Bianche in Milano Sanremo pred nekaj tedni.

Stijn Vriends, predsednik in izvršni direktor Vittorije, je komentiral obnovo partnerstva Jumbo-Visma in Vittoria: „Veseli nas, da še naprej sodelujemo z ekipo Jumbo-Visma, kateri zagotovimo najboljše tekmovalne pnevmatike za doseganje vrhunskih rezultatov. “

Generalni direktor ekipe Jumbo-Visma Richard Plugge je dejal: “Z Vittorio imamo dolge in močne odnose. Po vseh teh letih smo postali skupaj še močnejši, skupni razvoj inovativnih plaščev je za ekipo zelo pomemben. Z plašči Vittoria lahko naredimo razliko! Veseli smo, da nadaljujemo s partnerstvom. “

Ponosni smo, da smo sponzor in uradni dobavitelj pnevmatik ene najmočnejših in najbolj ikoničnih svetovnih ekip UCI. Voznikom Jumbo-Visma želimo veliko sreče za prihajajoče dirke!

SORTIRAJ PO DOBAVI

SORTIRAJ PO DOBAVI
 • Dobava 2-3 dni

ZALOGA

ZALOGA
 • Na zalogi
 • Ni na zalogi

ARTIKLI

ARTIKLI
 • Tubular (18)

TIP ARTIKLA

TIP ARTIKLA
 • Kolesarski Tublarji - cestni tubularji (18)

VELIKOST

VELIKOST
 • Cestni tubularji 700x19 (2)
 • Cestni tubularji 700x23 (3)
 • Cestni tubularji 700x25 (5)
 • Cestni tubularji 700x28 (5)
 • Cestni tubularji 700x30 (3)

BLAGOVNA ZNAMKA

BLAGOVNA ZNAMKA
 • VITTORIA ROAD (18)