Vittoria je sklenila novo sodelovanje z ekipo Astana – Premier Tech.

 

Kazahstanska ekipa svojo 16. sezono začenja na najvišji ravni cestnega kolesarstva s kanadskim podjetjem Premier Tech kot novim so pokroviteljem in solastnikom ekipe. Kot prejšnja leta se bo ekipa osredotočila tako na zmage na Grand Tourih kot tudi na ostalih etapnih dirkah.

Kolesarji ekipe Astana – Tech bodo tekmovali na plaščih Vittoria iz družine Corsa.

Vittoria Corsa bo njihova izbira za večino dirk, saj jih krasi zanesljivost in hitrost v vseh pogojih.

Vittoria Corsa Speed ​​bo zaradi svoje lahke in prožne konstrukcije, ki zagotavlja največjo hitrost izbira za preizkušnje na čas.

Vittoria Corsa Control pa bo zaradi največje odpornosti na predrtje izbira za tlakovane ceste severnih klasik.

 

Yana Seel, generalna direktorica Astane – Premier Tech: “Zelo smo zadovoljni s prihodom Vittorie kot tehničnega partnerja v našo ekipo. Zavedamo se njihovega strokovnega znanja in uspešne zgodovine, ki zagotavlja najboljše pnevmatike za kolesarje iz Astane – Premier Tech. Naši kolesarji so že trenirali s pnevmatikami Vittoria med januarskimi pripravami in prvi odzivi so bili zelo pozitivni. Veselimo se odličnih rezultatov skupaj z Vittorio. ”

 

Ernesto Garcia Domingo, komercialni direktor Vittorie: »Ponosni smo, da smo postali dobavitelji pnevmatik še eni odlični ekipi v pelotonu. Njihovo zaupanje v Vittorio še dodatno potrjuje zanesljivost ter visoko kvaliteto naših izdelkov. Povratne informacije njihovih kolesarjev nam bodo pomagale pri nadaljnjem razvoju. Vsem Astana – Premier Tech kolesarjem, želimo uspešno leto na pnevmatikah Vittoria. ”

 

Preveri ponudbo pleščev Vittoria: https://www.cult.si/kategorija-izdelka/kom/pla/?swoof=1&pa_brand=vittoria-mtb,vittoria-road&really_curr_tax=837-product_cat

Preveri ponudbo tubularjev Vittoria: https://www.cult.si/kategorija-izdelka/kom/tub/