Vittoria je predstavila novo serijo Air-Liner insertov. Novi Air-Liner Protect insert so namenjeni adrenalinskim disciplinam gorskega kolesarjenja.

Nova Air-Liner Protect Enduro in Air-Liner Protect Downhill zagotavljata izjemno dirkaško zmogljivost in neprimerljivo zaščito plaščev in obročev.

Različica Enduro ponuja zanesljivo zaščito pred udarci z manjšo gostoto pene in enostavno namestitvijo, medtem ko različica Downhill zagotavlja, da vaši obroči ostanejo zaščiteni tudi pri največjih udarci. Tako Enduro kot Downhill Air-Liner Protect sta najlažja v kategoriji, izdelana iz polimerne pene visoke gostote, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo izdelka. Omogoča samozavestno premagovanje najzahtevnejših terenov, na podlagi robustne pregrade med platiščem in plaščem, ki nudi neprimerljivo zaščito pred predrtjem in stranskimi poškodbami plašča.

Nova inserta, Vittoria Air-Liner Protect Enduro kot Downhill dvigujeta raven zaščite nad nivo pričakovanj kolesarjev na najbolj ekstremnih terenih. Oba inserta sta zasnovana tako, da odstranjujeta nepotrebno težo s plašča in obroča, obenem pa povečujeta dinamično stabilnost, pri čemer obe različici uporabljata novo obliko samega inserta v obliki črke “T”. Poleg tega zagotavljata močno bočno stabilnost plašča, da vaši plašči ostanejo trdno na mestu, tudi na najbolj agresivnih odsekih in to brez negativnega vpliva na kotalni upor.

 

 

Impact protection – zaščita pred udarci: Rešuje plašče platišče pred hudimi udarci in zmanjšuje tveganje za kačji ugrizi – snake bite
High Speed – Visoka hitrost : Brez vpliva kotalni upor
Lateral Stability – Bočna stabilnost: Povečuje podporo pri zavijanju v ovinkih, katere lahko odpeljete pri polni hitrosti
Bigger Air Volume – Večji volumen zraka: Zagotavlja večji oprijem, več udobja in naraven občutek vožnje.

Dve opciji – ena zvezda
Air-Liner Protect je na voljo v dveh posebnih različicah, od katerih ima vsaka enako zasnovo v obliki črke “T” in sta posebej prilagojeni za zagotavljanje zmogljivosti na svojem področju.
Različica Air-Liner Protect Enduro je proizveden s peno manjše gostote, ki zagotavlja optimalno blaženje udarcev in izboljšano vodljivost.
Različica Air-Liner Protect Downhill se ponaša s pena z večjo gostoto in je zasnovana tako, da vzdrži neusmiljene sile, ki se pojavljajo pri visoki hitrosti med spustom. Iz teh razlogov so se vložki Air-Liner Protect izkazali za zelo učinkovite tudi za e-kolesa.

Za razliko od svojega predhodnika, Air-Liner MTB, se obe različici Air-Liner Protect idealno prilagata velikosti obroča, s čimer odpade potreba po rezanju in spenjanju, kar zagotavlja lažjo in hitrejšo montažo.
Air-Liner Protect-a sta na voljo v 2 velikostih za Enduro (27,5” in 29”) in prav tako 2 velikostih za spust (27,5” in 29”).

 

 

 

Vse različice so združljive samo z nastavitvami brez zračnic in z namenskimi ventili (kateri je priložen v paketu). Air-Liner Protect je na voljo v trgovinah, katere najdete na www.vittoria.com