Vittoria predstavlja nov kombinirani plašč za vaša trail kolesa. Plašč navdušuje s kombinacijo zmogljivosti enduro plaščev in učinkovitosti ter hitrosti XC plaščev. 

Najbolj epski traili segajo na odročen teren, kjer je vsak obrat pedala težko prigaran. Agarro plašč je narejen, da vas udobno popelje na take terene in tudi varno nazaj. Ponaša se z inovativnim profilom tekalne površine, ki nudi znatno večji  oprijem kot XC plašči, ob tem pa ponuja veliko več elegance kot klasični enduro plašči.

Z izposojo najboljših lastnosti popularnih plaščev Martello, Barzo in Gato, plašč Agarro združuje in uporablja preizkušene tehnologije tako iz enduro, kot tudi iz XC segmenta.
Ta kombinacija zmogljivosti je idealna za segment trail koles, saj zagotavlja čuten oprijem in učinkovitost v najrazličnejših pogojih.

V plašču Agarro je vdelana enaka ‘’sipe-width’’ tehnologija, kot pri plašču Martello, kar pomeni, da zagotavlja usmerjeni upogib materiala ob stiku z neravno podlago, kot so korenine, skale in kamenje. Prav tako ta tehnologija izboljša vožnjo v ovinkih, pri vzpenjanju in pri zviranju.

Podobno, kot pri plašču Barzo je tudi stranski profil pri plašču Agarro pozicijsko usmerjen, ki je kolesarju vizualno domač, obenem pa je že bil v svetovnem vrhu z zmagami na prvenstvih. Ob hitrejši vožnji pridejo v igro čepki, črpani iz plašča Gato, ki zagotavljajo nižji kotalni upor, sočasno z boljšim oprijemom med vzpenjanjem.

Plašč, ki je popolnoma primeren tudi za e-kolesa, se sicer ponaša še z dodatno strasnko zaščito, ki ob enem zagotavlja tudi večjo stabilnost

Plašč Agarro je sestavljen iz 4 posameznih zmesi grafena 2.0, kar še dodatno izboljša zmogljivost plašča Ta unikatni postopek izdelave plašča omogoča samozavesto krmiljenje v ovinkih ter izboljšan oprijem tudi med vzpenjanjem. Ob vsem tem pa grafenove zmesi omogočajo dolgo življensko dobo, nizko obrabo materiala in pa zmanjšan kotalni upor.

Na voljo je v štirih dimenzijah:

•    27.5 x 2.35 

•    29 x 2.35 

•    27.5 x 2.6 

•    29 x 2.6