Vstopamo v dvanajsto leto zastopstva znamke vzmetenja Fox ter v četrto leto zastopstva znamke vzmetenja Marzocchi za področje Slovenije, Hrvaške, BiH, Srbije, Črne Gore in Makedonije. V tem času smo pridobili ogromno znanja na področju servisiranja ter nastavitev vzmetenja. Zahvala gre predvsem našim zvestim strankam, ki so nam izkazali zaupanje skozi vsa ta leta in nam v servis pošiljali svoje izdelke.

V vseh teh letih smo servisno dejavnost razvili do te mere, da za nemoteno delovanje servisa skrbijo tri osebe (dva serviserja ter oseba, ki skrbi za naročila). Za novo sezono smo tudi povečali servisni prostor, kar nam omogoča hitrejše ter še kakovostnejše opravljanje servisne dejavnosti. Ker se zavedamo, da vam hitro opravljena storitev veliko pomeni, se poskušamo držati pravila, da servisiran izdelek vrnemo uporabniku v maksimalno 48 urah.

 

Naj vam navedemo 4 razloge zakaj servisirati v Cult-u?

1-    HITER IN KAKOVOSTEN SERVIS

Kot zastopnikom znamk Fox ter Marzocchi za nami stojita ti dve podjetji z vsem njihovim tehničnim znanjem, ki ga prenašajo na nas. Večkrat letno obiskujemo tehnične seminarje, tedensko pa nas obveščajo o vseh spremembah, nadgradnjah in izboljšavah, ki so posledica povratnih informacij s strani tekmovalcev in servisnih centrov z vsega sveta. Na ta način smo vedno v koraku z informacijami, ki nam omogočajo najboljšo servisno storitev. Naše interno 48 urno pravilo pa zagotavlja hiter opravljeno storitev.

2-    ORIGINALNI REZERVNI DELI

V našem servisu uporabljamo izključno originalne rezervne dele ter originalno namensko orodje, s čimer zagotavljamo najvišjo stopnjo delovanja vzmetenja in ohranjamo garancijo izdelkov.

3-    GARANCIJA

Vsi izdelki Fox in Marzocchi imajo enoletno garancijo, ki se lahko podaljša za dodatno eno leto, v kolikor je proizvod servisiran po največ 125 urah uporabe oziroma v roku enega leta od nakupa izdelka (kar je prej). Garancija se lahko podaljša samo v primeru, da je izdelek servisiran v našem CULT servisnem centru. Na opravljeno  servisno storitev nudimo 90 dnevno garancijo na vsa tesnila ter 30 dnevno garancijo na dobro opravljeno delo.

4-   SVETOVANJE in PREDELAVE

Dolgoletne izkušnje nam omogočajo svetovanje uporabnikom pri nastavitvah vzmetenja ter po potrebi izvedbo predelav vzmetenja po željah uporabnika. Če so predelave vzmetenja opravljene v našem CULT servisnem centru, izdelki ne izgubijo garancije. Nudimo tudi individualna predavanja za delovne kolektive kolesarskih trgovin, kolesarskih klubov in servisov.

 

 

Izdelke lahko v naš servis dostavite na več načinov.

–         Osebna dostava v CULT servisni center  (med 8:00 in 16:00 od pon. do pet. )

–         Po pošti na naslov: Cult d.o.o. Tržaška c. 77, Logatec.

–         Preko online obrazca na naši spletni strani www.cult.si