SunRace

Podjetje SunRace je bilo ustanovljeno na Tajvanu leta 1972, za proizvodnjo komponent nižjega ranga za severno in južno Ameriko.
Hitra rast prodaje gorskih koles je povzročila hitro rast podjetja.
Petindvajset let kasneje je postalo jasno, da bo podjetje lahko nadaljevalo z rastjo samo v primeru, da se posvetijo tudi proizvodnji komponent višjega cenovnega razreda.
S prevzemom podjetja Sturmey-Archer, ki jim je dobavljalo pesta z notranjimi prestavami, so leta 2000 pospešili proces preoblikovanja.
Podjetje Sturmey-Archer je bilo ustanovljeno v Angliji leta 1902, ko so izumili pesto s 3 notranjimi prestavami.
S prevzemom podjetja Sturmey-Archer in njihovega prodajno- logističnega centra na Nizozemskem je SunRace dobil močno bazo na evropskem tržišču.
Oskrbovanje evropskega tržišča je zahtevalo številne izboljšave in ogromno investicij na področju procesov izdelave, raziskav in razvoja.
Izdelke SunRace danes najdemo na kolesih številnih svetovno priznanih proizvajalcev. Prav tako je uporaba njihovih komponent zelo pogosta tudi v poprodaji.
Ob izdelkih, ki jih najdemo v katalogu, je SunRace vedno tudi intenzivno sodeloval pri raziskavah in razvoju direktno s proizvajalci koles za zagotavljanje specifičnih in po meri narejenih komponent.
Širok spekter znanja in izdelkov je pripomogel k temu, da je SunRace danes globalno priznana znamka v kolesarski industriji.
Pravočasno zagotavljanje kvalitetnih izdelkov je osnovno vodilo podjetja.

 

 

 

sunrace ponudba