Za kolesarske komponente evropska zakonodaja zahteva minimalno dve leti garancije (izjema so deli, ki so izpostavljeni obrabi in jih je potrebno redno menjavati, kot npr. ležaji, tesnila, gume…). V kanadskem podjetju RaceFace pa tako močno zaupajo kvaliteti svojih izdelkov, da za večino svojih izdelkov zagotavljajo doživljenjsko garancijo.

 

V podjetju RaceFace se pri vsaki odločitvi spomnijo tudi svojih kolesarskih začetkov in ker so pravi kolesarji, kolesarji pa vedno držimo skupaj, zagotavljajo zamenjavo poškodovanih komponent tudi v primeru poškodbe, nastale zaradi padca ali udarca med kolesarjenjem.        

 

Lepo, kajne?

 

Kakšne poškodbe so vključene?

RaceFace doživljenjska garancija pokriva vse poškodbe, nastale med vožnjo s kolesom. Tudi padci so del kolesarjenja.

Poškodbe, nastale zaradi prenizkega podhoda ali garaže ob prevozu kolesa na strešnem prtljažniku avtomobila, niso del tega programa. Vi torej poskrbite za svoje kolo po svojih najboljših močeh in RaceFace bo poskrbel za vas.

 

Katere komponente so vključene v RaceFace doživljenjsko garancijo?

RaceFace doživljenjska garancija pokriva večino kolesarskih komponent. Od obročnikov, obročev, pest, pedal, krmil in nosilcev krmil do gonilk, verižnikov ter klasičnih sedežnih opor.

Iz RaceFace doživljenjske garancije so izvzete potopne sedežne opore, ročaji krmila, osi pogona in celoten program kolesarskih oblačil in ščitnikov. Ti izdelki namreč niso narejeni, da bi zdržali življenjsko dobo kogarkoli (na primer rokavice ali hlače), oziroma potrebujejo redno servisiranje, da ostanejo v dobrem stanju (na primer potopne sedežne opore).

 

Kaj pa komponente, ki niso vključene v RaceFace doživljenjsko garancijo?

Vsi izdelki, ki niso vključeni v RaceFace doživljenjsko garancijo, imajo 2 letno garancijo. Izjeme so deli, ki so izpostavljeni obrabi in jih je potrebno redno menjavati – ležaji, tesnila, gume…

 

RaceFace doživljenjska garancija velja za prvega lastnika komponente ob predložitvi računa, izstavljenega na njegovo ime.

 

Postopek uveljavljenja RaceFace doživljenjske garancije.

Za uveljavitev doživljenjske garancije RaceFace pošljite zahtevek na elektronsko pošto info@cult.si. Sporočilo mora vsebovati razlog zahtevka reklamacije, kratko razlago nastanka poškodbe, sliko računa, iz katerega sta razvidna ime in priimek lastnika, sliko poškodovane komponente (slika poškodbe in slika celotne komponente) in sliko celotnega kolesa (leva in desna stran), na kateri je poškodovana komponenta. Na zahtevo je potrebno predložiti tudi original račun.  

 

 

21.09.2023. Pogoji se lahko spremenijo brez predhodnega opozorila.  

 

RaceFace je kanadska znamka s sedežem v Vancouvru, ki že več kot 20 let predstavlja zmogljive kolesarske komponente, oblačila in zaščitno opremo. RaceFace se na globalnem trgu pojavlja z distribucijo v več kot 40 držav po svetu, pod njihovim okriljem pa nastopa tudi mnogo profesionalnih  športnikov po vsem svetu.

 

RaceFaceovi uslužbenci se s srcem ukvarjajo s kolesarjenjem in tudi zato lahko vedno stojijo za kvaliteto njihovih produktov. Testi njihovih komponent se po večini izvajajo v severnem Vancouvru, kjer so produkti RaceFace še posebej izpostavljeni nekaterim najtežjim pogojem, ki jih kolesarjenje lahko ponudi.

 

Za vsemi nagradami, strateškimi partnerstvi in marketinškimi kampanjami pa stoji RaceFacovo osebje. To je skupina predanih posameznikov, ki svoje delo opravljajo s ponosom in imajo tudi vsi nekaj skupnega. Od direktorjev in dizajnerjev, do delavcev, ki pakirajo izdelke v škatle, si vsi delijo strast do kolesarjenja, tako kot tudi stranke, ki vozijo RaceFace produkte.

 

RACEFACE CENIK pdf Race Face izdelki