Tour de France 2024

Kot veliki navdušenci Tour de France nestrpno pričakujemo ta izjemni dogodek, ki se prične 29. junija in konča 21. julija 2024. V čast Touru, ki je vrhunec kolesarske sezone, prirejamo nagradno igro, v kateri podarjamo omejeno izdajo ekskluzivnih plaščev Vittoria Corsa PRO Gold!

       

Osvojite Par Plaščev Vittoria Corsa PRO Gold Limited Edition (700x28c)!

Ne zamudite izjemne priložnosti osvojiti poseben par plaščev Vittoria. V nagradni igri podarjamo ekskluzivni “gold” paket dveh plaščev Vittoria Corsa PRO Gold, izdelanih v omejeni seriji le 2023 paketov, v počastitev najtrofejnejšega cestnega plašča. S plašči Vittoria Corsa PRO so v letu 2023 zmagali na vseh treh Grand Tourih in skupno osvojili največ zmag.

 

Glavne značilnosti plaščev Vittoria Corsa PRO Gold:

  • Prestižen videz z zlatimi stranskimi robovi.
  • Najnaprednejša vulkanizacija za brezšivno konstrukcijo.
  • Graphene + Silica zmes za vrhunsko hitrost, vzdržljivost in oprijem.
  • Pripravljeni za uporabo brez zračnic, priljubljeni med profesionalnimi kolesarji na največjih svetovnih dirkah.

 

Kako Sodelovati❓:

✅Sledi in všečkaj naš profil na Facebooku ali Instagramu.

✅V komentarju označi dva prijatelja, ki bi si prav tako želela osvojiti te vrhunske plašče.

✅Delite to objavo na svojem FB ali IG profilu.

 

Nagradna igra poteka od 29. junija do 21. julija 2024. Zmagovalca bomo izžrebali in objavili na naših profilih na Facebooku in Instagramu 25. julija 2024.

Sodelujte in občutite razliko, ki jo prinaša najnaprednejša tehnologija kolesarskih plaščev, ki je že dosegla številne zmage na največjih svetovnih dirkah.

 

 

 

 

 

 

Splošni pogoji sodelovanja:

 

CULT d.o.o.

Pravila nagradne igre “Cult d.o.o. – Osvoji plašče Vittoria Corsa Pro Gold v čast Tour de France na družabnih profilih  Fb in Ig Cult Slovenija in Vittoria Slovenia.

 

ČLEN 1: ORGANIZATOR

Organizator nagradne igre je Cult  d.o.o., Tržaška cesta 77, 1370 Logatec, matična številka:
1701851000, davčna številka: 58554807 (v nadaljevanju organizator)

 

ČLEN 2: TRAJANJE, NAMEN IN KRAJ NAGRADNE IGRE

Nagradna igra se izvaja z namenom promocije organizatorja blagovne znamke Vittoria na območju Republike Slovenije. Nagradna igra poteka od 29. 06.2024 do dne 21. 07. 2024 do 23.59h.

 

ČLEN 3: KANALI PROMOCIJE

Promocijski kanali bodo dostopni na uradni Facebook strani organizatorja

(https://www.facebook.com/cultkolesa in https://www.facebook.com/VittoriaSlovenija).

 

ČLEN 4: NAGRADNI FOND

Nagradni fond vsebuje 1x Limited Edition Vittoria Corsa Pro Gold 700x28c 2x. Vrednost nagrade je 300€. Nagradna ni deljiva, potrebno jo je koristiti v celoti, prav tako ni prenosljiva, ter je ni mogoče zamenjati za gotovino.

 

ČLEN 5: POGOJI SODELOVANJA

V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebe s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki so člani družbenega omrežja Facebook ali Instagram, so starši ali skrbniki otroka ali več otrok. Za sodelovanje morate biti starejši/a od 18 let ali imeti dovoljenje staršev/ skrbnikov. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju, člani žirije in njihovi ožji družinski člani (starši, zakonci, otroci, bratje ali sestre). Komentar, ki bo poslan v nasprotju z določili tega člena, se šteje za neveljavno in se udeleženca izloči iz sodelovanja v nagradni igri.

 

ČLEN 6: KAKO SODELOVATI V NAGRADNI IGRI

Organizator bo v času trajanja nagradne igre objavil objavo na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Nagradna igra sočasno poteka na vseh profilih Cult in Vittoria Slovenija (Fb in Ig). Zanju veljajo enaki pogoji.

Mehanizem nagradne igre:  Sodelujoči sledi in všečka profil,  v komentar označi dva prijatelja kateremu bi prav prišli plašči in priporoča objavo med druge prijatelje.

ČLEN 7: IZBOR NAGRAJENCEV

Organizator bo s tričlansko komisijo; predsednik komisije in dva člana komisije,  s pregledom vseh objav na vseh profilih z žrebom  izbral nagrajenca.

1 oseba prejme izdelek. Izdelek bomo poslali brezplačno. Pri izboru bodo upoštevani vsi komentarji, ki  bodo objavljeni pod objavljeno nagradne igre do zadnjega dne veljave nagradne igre. Izbor bo po končani nagradni igri izveden 22.07.2024 in objavljen na profilih.

 

ČLEN 8: RAZGLASITEV NAGRAJENCEV

Ime nagrajenca bo objavljeno na Facebook strani organizatorja, v komentarjih nagradne igre ali v dodatni objavi, ki se bo nanašala na nagradno igro.

 

ČLEN 9: PREVZEM NAGRADE

Nagrajenec bo po razglasitvi pozvan, naj podatke za dostavo nagrade pošljejo v zasebnem sporočilu na Facebook. Nagrajenec mora posredovati svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov, telefonsko številko in e-mail). Nato bo organizator najkasneje v 5 delovnih dneh nagrajenca obvestil o prevzemu nagrade. Če se nagrajenec v roku 3 dni ne odzove, izgubi pravico do nagrade in nagrada zapade.

 

ČLEN 10: SODELUJOČI V NAGRADNI IGRI

Sodelujoči ne morejo zahtevati nagrade v večjih količinah ali pa drugačne nagrade od navedenih v pravilih nagradne igre. S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči sprejema pravila nagradne igre in se obvezuje, da jih bo upošteval. Sodelujoči lahko samo enkrat osvoji nagrado v nagradni igri.

 

ČLEN 11: NAPAKE IN NEPRAVILNO IZPOLNJENE PRIJAVE

Napačne ali nepopolno izpolnjene objave so neveljavne in ne bodo upoštevane pri izboru nagrajencev.

 

ČLEN 12: PUBLICITETA

Sodelujoči soglaša, da se njegovo ime in priimek ter fotografija objavijo in uporabljajo v tiskani, zvočni, slikovni ali video obliki, brez kakršnega koli nadomestila s strani organizatorja.

 

ČLEN 13: DAVČNE OBVEZNOSTI

Prejemnik nagrade je po Zakonu o dohodnini (Ur. l. RS, št. 117/2006 s spremembami, v nadaljevanju ZDoh-2) davčni zavezanec, zato mora skladno z ZDoh-2 in Zakonom o davčnem postopku (Ur. l. RS, št. 117/2006 s spremembami, v nadaljevanju ZDavP-2) pred prevzemom nagrade organizatorju oziroma izvajalcu predložiti osebne podatke, navedene v drugem odstavku 8. člena teh splošnih pogojev.

Organizator za prejemnike nagrad od vrednosti posamezne nagrade odvede akontacijo dohodnine v skladu z zgoraj citiranimi in drugimi veljavnimi predpisi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade. Vrednost nagrad je izražena v maloprodajni vrednosti.

Za prejemnike nagrad, katerih vrednost prejetih nagrad ne preseže 42,00 EUR (z vključenim DDV), je nagrada oproščena plačila dohodnine, zato organizator od podeljene nagrade ne odmeri in ne odtegne akontacije dohodnine.

Za prejemnike nagrad, katerih vrednost nagrad presega 42,00 EUR (z vključenim DDV), organizator obračuna in plača akontacijo dohodnine po stopnji 25 % od davčne osnove skladno z ZDoh-2.

V primeru, ko izračunan znesek akontacije dohodnine za prejemnika nagrade ne preseže 20,00 EUR, se davčni odtegljaj ne odtegne in ne plača, vrednost darila pa se všteje v letno davčno osnovo davčnega zavezanca.

 

ČLEN 14: V PRIMERU PRAVNEGA SPORA

V primeru spora med organizatorjem in sodelujočimi je pristojno sodišče v Ljubljani.

 

ČLEN 15: MOŽNOST PREKINITVE NAGRADNE IGRE

Nagradna igra se lahko prekine v primeru okoliščin, za katere organizator ni odgovoren, ki jih ni bilo mogoče predvideti, se jim izogniti ali jih preprečiti. Sodelujoči bodo o prekinitvi nagradne igre obveščeni prek uradne Facebook strani.

 

ČLEN 16: VKLJUČENOST PODJETJA FACEBOOK/FACEBOOK DISCLAIMER

Ta promocija ni na noben način sponzorirana, potrjena, administrirana ali kakorkoli povezana s podjetjem Facebook. S sodelovanjem se uporabnik strinja in razume, da so vse informacije v nagradni igri posredovane organizatorju in ne podjetju Facebook.

 

ČLEN 17: VAROVANJE OSEBIH PODATKOV

Podjetje Cult  d.o.o., Tržaška cesta 77, 1370 Logatec hrani in obdeluje vse osebne podatke sodelujočih v nagradni igri, v skladu z Zakonom o varovanju in zaščiti osebnih podatkov in v skladu z GDPR zakonodajo.

 

ČLEN 18. KONTAKTI

Organizator:  Cult  d.o.o., Tržaška cesta 77, 1370 Logatec, Telefon: +386 1 754 22 00, E-mail: info@cult.si, Delovni čas: od ponedeljka do petka od 08:00 do 16:00h.

ČLEN 19: OBJAVA PRAVIL

Ta pravila in splošni pogoji sodelovanja so objavljeni na spletni strani Cult d.o.o.

 

 

Logatec 27.06.2024

Cult d.o.o.

SORTIRAJ PO DOBAVI

SORTIRAJ PO DOBAVI
  • Dobava 2-3 dni

ZALOGA

ZALOGA
  • Na zalogi

ARTIKLI

ARTIKLI
  • Plašč za kolo (1)

TIP ARTIKLA

TIP ARTIKLA
  • Kolesarski plašči - Gravel in CX plašči (1)

VELIKOST

VELIKOST
  • Gravel plašči 700x42c (1)

BLAGOVNA ZNAMKA

BLAGOVNA ZNAMKA
  • WTB (1)