Marzocchi se vrača!

Ena najpomembnejših znamk gorskega kolesarstva se vrača na tržišče. Pod okriljem vodilnega proizvajalca gorsko-kolesarskega vzmetenja Fox je Marzocchi ponovno dobil krila.

Za modelno leto 2019 so tako pripravili ponudbo dveh vilic in ene sedežne opore. Njihov glavni fokus je ostal usmerjen v gravitacijo,Marzocchijev prepoznavni design, vzdržljivost in tehnologija, izposojena pri izdelkih Fox (Float EVOL, Fit GRIP,..), ter sprejemljive cene so formula za uspeh.

marzocchi izdelki

Marzocchijevi izdelki

Prvotni Marzocchijevi izdelki so bili izdelani z željo ponuditi gorskim kolesarjem kakovostno vzmetenje iz motorističnega sveta. Zato so bile originalne vilice zelo vzdržljive in so hkrati nudile maksimalno delovanje. Žal pa nikdar niso bile naklonjene dietam in so bile precej težke.

Nov Marzocchi ostaja zvest svoji tradiciji, saj se zaveda, da vsi kolesarji niso tekmovalci in da sta nekaterim kolesarjev vzdržljivost ter kvaliteta komponent pomembnejša od nekaj gramov dodatne teže. To je še posebej pomembno vsem tistim, ki prisegajo na bike parke, shuttle, visoke skoke in težke traile.

Prodaja in Servis

Za distribucijo in servis izdelkov Marzocchi (od modelnega leta 2019 naprej) za področje Slovenije, Hrvaške, Bih, Srbije in Makedonije bo skrbelo podjetje Cult d.o.o.preko FOX servisno prodajne mreže.

Za več informacij obiščite spletno stran: Marzocchi.com

Preverite našo ponudbo izdelkov Marzocchi, prepričani smo, da boste našli pravi artikel za vas.