CULT d.o.o.

STROKOVNJAKI ZA VZMETENJE

Za vas že od leta 2004 opravljamo servise in se tehnično izobražujemo na področju vzmetenja koles. V letu 2021 smo opravili preko 1300 servisov vzmetenja. Verjamemo, da smo podjetje z največ izkušnjami s tega področja v Sloveniji, če ne celo na celotnem področju Adriatic regije!

Od leta 2009 smo ekskluzivni pooblaščeni distributer in servis znamke Fox, od leta 2017 pa tudi znamke Marzocchi za področje Slovenije, Hrvaške, Srbije, Črne Gore, BiH in Makedonije.

SERVIS

Servis izdelkov Fox in Marzocchi na sedežu podjetja CULT v Logatcu opravljata dva za to posebej usposobljena tehnika s stalno podporo strokovnjakov iz ekip Fox in Marzocchi. Oba se redno izobražujeta o vseh novostih. Vse servise opravimo z originalnim orodjem, vgrajujemo pa samo originalne nadomestne dele, ki zagotavljajo najboljše možno delovanje.

obrazec za naročanje servisnih storitev obrazec za naročanje servisa

Izdelki

Rezervni deli

REKLAMACIJE

Na področju Slovenije in Hrvaške smo ekskluzivno pooblaščeni za odpravljanje reklamacijskih napak (za znamki Fox in Marzocchi) in edini omogočamo podaljšanje garancije tem izdelkom za dodatno leto po prvem letu uporabe.

IZOBRAŽEVANJA

Svoje znanje in veščine v sklopu rednih izobraževanj delimo s servisi, ki delujejo pod našim okriljem na prej omenjenih ozemljih naše distribucije, izvajamo pa tudi izobraževalne seminarje za kolesarske trgovine in rekreativne mehanike.

Prijavnica za CULT DELAVNICO VZMETENJA za rekreativne mehanike. 

NASTAVITVE VZMETENJA

Ob prodaji in servisu izvajamo tudi individualne nastavitve vzmetenja tekmovalcem, rekreativnim kolesarjem in tudi začetnikom.

OBRAZEC ZA UVELJAVLJANJE REKLAMACIJE

Zaupajo nam najboljši tekmovalci, ki tekmujejo v svetovni konkurenci, in tudi mnogi drugi.

Vita Movrin (kros), Rok Naglič (kros), Peter Vesel (kros, maraton), Špela Horvat (spust), Tomas Katalenić (kros, maraton), Relvis Glavić (kros, maraton), Gregor Dimic (kros, maraton), Miha Smrdel (enduro), Tadej Razpet (enduro), Jan Perše (freeride), Kristjan Vreček (@kristjanvrecek).

Zaupajte nam tudi vi in čimprej poskrbite za to, da bo vaše vzmetenje varno, učinkovito in pravilno nastavljeno!

obrazec za naročanje servisnih storitev obrazec za naročanje servisnih storitev