Plod sodelovanja med Cultom in Domelom je nova blagovna znamka električnih koles, imenovana eCult.

Pod to znamko bomo tržili izključno električna kolesa, gnana z Domelovimi pogoni, ki po karakteristikah spadajo v sam svetovni vrh ponudbe električnih pogonskih motorjev za e-kolesa.

Prvi eCult bo že letos prišel na slovensko tržišče pod imenom Octane 112. Že njegovo ime poudarja brutalno moč Domelovega RS motorja, ki ponuja neverjetnih 112 Nm navora.

V podjetju Cult d.o.o. smo poskrbeli za razvoj okvirja in za skrben izbor komponent, Domel d.o.o. pa je poskrbel, da kolo krasi moderen in predvsem močan ter zanesljiv motor Domel RS. Motor je v celoti razvit v Sloveniji, poganja pa ga baterija, ki je prav tako plod slovenskega znanja – mariborskega podjetja Comtron d.o.o.

eCult Octane 112 smo razvili z mislijo na uporabnika, ki se želi zapeljati po raznovrstnih podlagah, tako po asfaltiranih cestah kot po strmih enoslednicah, brez strahu, da bi ga ustavila strmina. eCult Octane 112 pokaže dobre vozne lastnosti tako na vzponih kot tudi zahtevnih spustih. Z veliko 48V baterijo, ki ponuja 660Wh kapacitete, pa nudi do 150 km dometa.

Več o Domelovem RS motorju si lahko preberete na tej povezavi: DOMEL 

 

Celotna predstavitev kolesa. www.cult.si/ecult