Pojdi na začetek spletnih strani!      

O podjetju    Prodajna mreža za kolesa CULT    Za trgovce B2B    Kontakt

Iskanje po vsebini spletnih strani CULT

KOLESA KRPAN

FOX RACING SHOX

CAMELBAK

VITTORIA

FORMULA

WTB

RSP

XLC

SUNRACE

STURMY-ARCHER

MARZOCCHI

cult trgovina


Kolesarski katalog
CULT 18


Arhiv novic
Leto 2016
Leto 2015
Leto 2014
Leto 2013
Leto 2012
Leto 2011
Leto 2010
Leto 2009
Leto 2008

ZADNJI KOSI KOLES!!!

Ne zamudite izredne ponudbe zadnjih kosov koles po neverjetnih cenah.

 

CULT Ventus Ultegra rdeč                          kar 890 eur ceneje

CULT Evo 29 Limited                                   kar 704 eur ceneje

CULT New evolution Limited                      kar 609 eur ceneje

CULT New evolution deore disk                kar 320 eur ceneje

CULT BadMad                                               kar 262 eur ceneje

CULT Ananda deore črna                           kar 244 eur ceneje

 

Količine so omejene.

CULT državni prvak in pod prvak v štirkrosu.

V soboto je bilo v Plavah državno prvenstvo v 4krosu, že četrto na tej progi v organizaciji ŠRD Ložice.

V moški članski kategoriji je zmago slavil Urban Rotnik, ki je premagal domačina in večkratnega državnega prvaka Kristjana Medveščka (oba KK Črn Trn). Na tretjem mestu je pristal veteran v 4 krosu Boštjan Volf (MTB Čelešnk Team). V kategoriji U19 je dres državnega prvaka oblekel Luka Berginc (ŠKTD Avče), sledila sta mu Luka Bolha in Tilen Kandare(oba KK Črn Trn).

Monika Hrastnik (KK Črn Trn) je bila letos edina predstavnica med ženskami, vendar je pokazala odlično vožnjo, saj je finale vozila s kategorijo U15 in se v cilj pripeljala kot prva. Prehitela je Matica Berginca (Livek), ki je tako v svoji kategoriji zasedel 1. mesto, takoj za njim pa je v cilj prišel Jure Štrancar (KK Črn Trn). Med amaterji je zlato medaljo prejel Sandi Ornik (DEŠ FLEŠ), takoj za njim je ciljno ravnino prečkal Žan Rogan, bron pa je tokrat prejel Aleš Gomboc (ŠD Sveti Jurij).

Izjave Urbana ter Medveščka za mtb.si:


Urban Rotnik, članski državni prvak: "Odpeljal sem v redu, v finalu je bilo kar napeto, saj sva s Kristjanom skoraj pristala na tleh, ampak drugače super dirka. Z rezultatom sem zelo zadovoljen še posebej zato, ker mi je uspelo prehitet lokalnega Kristjana, ki je zelo hiter, čeprav zdaj ne vozi več 4 krosa, ampak mislim da ded še vedno leti tako kot se reče."

Kristjan Medvešček, 2. mesto člani: "Z rezultatom sem zadovoljen, nisem razočaran. Vožnja je bila super, odlična akcija. Z Urbanom sva se prijela kot prava dedca. Kot organizator sem zadovoljen s tekmo, moji načrti za prihodnost pa so prehitet Urbana v Šoštanju."

CULT NORTE

Letos povsem novi Cult Norte je že osvojil srca kolesarjev. Uporabniki teh koles prisegajo na udobje, varnost, vzdržljivost ter svobodo. Njihov kolesarski stevec kaže samo uro. So pravi uživači!

Cult na Poli Maratonu.

Po Maratonu Franja se ekipa Culta odpravlja se na Poli maraton. Poleg nove kolekcije koles CULT vam bomo predstavljali se hidracijske izdelke Camelbak, sportno prehrano ZIPVIT  ter vrhunske plasče Vittoria ter Geax.  

Ekipa Cult aktivno sodeluje na maratonu Franja.

Vse tri dni bomo prisotni z razstavnim prostorom v startno ciljnem prostoru kjer bomo razstavljali kolesa CULT, plašče VITTORIA in GEAX, hidracijske izdelke CAMELBAK ter gorivo prvakov ZIPVIT. Na samem nedeljskem maratonu bomo poskrbeli za servisno točko, ki bo pred trgovino CULT v Logatcu. Žejo in lakoto bomo gasili na vrhu Kladja ter na Brodu kjer vas bo čakala okrepna točka ZIPVIT.  

Za lepe spomine na maraton pa bomo poskrbeli z fotografijami, ki jih bomo posneli na samem maratonu in nato objavili na tej strani.

II Kolesarski sejem - Solkan

Vsi vabljeni na kolesarski sejem, ki bo potekal v soboto 25 in nedeljo 26 maja od 9 ure do 17 ure pred trgovino Cult v Solkanu. Vaša stara kolesa lahko pripeljete že pred sejmom v trgovino Cult na naslov cesta IX korpusa 55 v Solkanu.

Info na: 064 166 426 ali
solkan@cult.si
V primeru dežja sejem odpade.

 

Fight for Pink

V času italijanskega Gira lahko na Vittorini facebook strani sodelujete v nagradni igri.

Vsak dan Vittoria podeli komplet rožnatih Rubino plaščev izdelanih prav v ta namen. Odgovoriti morate le na vsak dan novo zastavljeno  vprašanje, ki se navezuje na 60 letnico obstoja podjetja Vittoria.      

Več na: www.facebook.com/vittoriatyres

Izdelke Vittoria si lahko ogledate na tem linku: http://www.cult.si/v12/art.php?oddelek=Vittoria&BID=14&Klas=PLA

Kolesarski sejem - LOGATEC

Vsi na kolesarski sejem, ki bo potekal v petek 19 od 10:00 do 19:00 ure in soboto 20 Aprila od 08:30 do 17:00 ure pred trgovino Cult v Logatcu. Vaša stara kolesa lahko pripeljete že pred sejmom v trgovino Cult Logatec.

Info na: 01 754 10 30
info: solkan@cult.si

Kolesarski sejem - Solkan

Vsi vabljeni na kolesarski sejem, ki bo potekal v soboto 16 in nedeljo 17 marca od 9 ure do 17 ure pred trgovino Cult v Solkanu. Vaša stara kolesa lahko pripeljete že pred sejmom v trgovino Cult na naslov cesta IX korpusa 55 v Solkanu.

Info na: 064 166 426 ali solkan@cult.si
V primeru  dežja sejem odpade.

Rebecca Rusch zaupa sedežem WTB


FOX SERVIS + DARILO
Ob generalnem servisu katerega koli Fox izdelka vam podarimo majico Fox Slovenija brezplačno! Akcija velja od 4.12.2016 do 31.1.2017.

Inventura
Obveščamo vas, da bo zaradi inventure 28. in 29. november trgovina Cult Logatec zaprta. Hvala za razumevanje. Cult Team

Fox float X2 ODPOKLIC!
Fox je dne 12.10.2016 prostovoljno odpoklical določene modele amortizerjev FLOAT X2. Spodaj navajamo odgovore na nekatera najbolj pogosta vprašanja v zvezi s tem odpoklicem, drugih informacij v zvezi s tem pa vam v tem trenutku še ne moremo posredovati.

12. Kolesarski sejem Logatec
6. - 7. oktober 2016 pred trgovino CULT v Logatcu (Tržaška 77).

mtb.si o Graphenu!
Zanimiv članek o Vittoriji in revolucionarnem Graphenu!

11. KOLESARSKI SEJEM LOGATEC
Od 14 do 16 Aprila bo potekali že 11 kolesarski sejem! Vabljeni vsi ljubitelji kolesarstva, kajti za vsakega se bo našlo kaj zanimivega!


Vse pravice pridržane © 1997 - 2019 Vizijasport d.o.o.  |  Pravna obvestila  |  Vzdrževanje
Izdelava On-line rešitve, postavitev in gostovanje Prolog d.o.o., Logatec  |  Tržaška cesta 114, si - 1370 Logatec