Pojdi na začetek spletnih strani!      

O podjetju    Prodajna mreža za kolesa CULT    Za trgovce B2B    Kontakt

Iskanje po vsebini spletnih strani CULT

KOLESA KRPAN

FOX RACING SHOX

CAMELBAK

VITTORIA

FORMULA

WTB

RSP

XLC

SUNRACE

STURMY-ARCHER

MARZOCCHI

cult trgovina


Kolesarski katalog
CULT 18


Arhiv novic
Leto 2016
Leto 2015
Leto 2014
Leto 2013
Leto 2012
Leto 2011
Leto 2010
Leto 2009
Leto 2008

Tomaž Vnuk zaključil bogato hokejsko kariero

V četrtek je odjeknila novica iz tabora Tilie Olimpije, da se je za konec kariere odločil eden izmed najboljših slovenskih hokejistov vseh časov, kapetan Tomaž Vnuk.

Hokejisti Tilie Olimpije bodo morali sezono nadaljevati brez vrsto let gonilne sile ekipe Tomaža Vnuka, ki je nekoliko presenetljivo prekinil igralsko kariero in se odločil, da obesi drsalke na klin. Razlog prekinitve je razkril na tiskovni konferenci pred predstavniki sedme sile, ki so se zbrali v velikem številu. "Rajc" je začel z naslednjimi besedami: "Vsak športnik v določenem trenutku začuti, da ne more več, kot si to sam želi. Jaz sem to začutil in z Olimpijo prekinil pogodbo. To je bilo težko tako za Olimpijo, kot tudi za mene. Vendar gre življenje naprej, šport gre naprej, hokej gre naprej. To je to."

Hokejska zveza Slovenije mu je v zahvalo podarila kolo CULT NEW EVOLUTION.

Pričakajmo kolesarskega junaka!

Petek 4. september bo z velikimi črkami zapisan v anale Slovenskega kolesarstva in Idrijskega športa. V Španiji je namreč potekala sedma etapa kolesarske dirke po Španiji, med vsemi udeleženci pa je ciljno črto prvi prečkal Idrijski kolesar Borut Božič.

Brez dvoma gre za enega največjih uspehov slovenskega kolesarstva in največji uspeh idrijskega športa, zato Kolesarsko društvo Sloga 1902 iz Idrije, kjer je Borut začel svojo kolesarsko pot, v sredo 23. septembra ob 19 uri prireja Borutu sprejem na Mestnem trgu v Idriji. Iz prve roke bomo izvedeli, kakšni občutki so mu rojili po glavi ob tem uspehu, za dobro vzdušje pa bosta poskrbela poskrbela še skupina Zablujena generacija.

Vabimo vas torej, da se nam v sredo 23. septembra ob 19. uri pridružiti na Mestnem trgu v Idriji, in s tem Borutu pripravimo nepozabni sprejem.

Bicycle Revolution – razmišljanje o kolesu prihodnosti

BEST MB (Board of European Students of Tehnology, Maribor) in ŠOUM (Študentska organizacja Univerze v Mariboru) sta skupaj s podjetjem Vizija sport d.o.o., proizvajalcem koles Cult, organizirala poletno šolo pod imenom Bicycle Revolution. Cilj poletne šole je bil izdelati okvir kolesa prihodnosti. Šola je potekla od 12. do 22. julija v Mariboru, udeležilo se jo je 25 študentov iz 20 držav sveta. Za akademski del poletne šole so poskrbeli strokovnjaki Fakultete za strojništvo Univerze v Mariboru pod vodstvom prof. Jožeta Flaškerja.


Skupinska slika udeležencev in organizatorjev poletne šole


Predavanje so potekala na strojni fakulteti v Mariboru.

Teoretično znanje so študentje podkrepili z obiskom Pokljuke, kjer jim je vrhunski cestni kolesar Tadej Valjavec predstavil svoj pogled na kolo prihodnosti. Uroš Gnezda iz podjetja Vizija sport je predstavil vse aktualne modele koles Cult in njihove značilnosti. Posebno pozornost je namenil najbolj trofejnemu cestnemu modelu Cult Peleton, na podlagi katerega so udeleženci izdelali kolo prihodnosti.


Predstavitev koles je potekala pred Vilo Triglav
Pokljuka ni bila izbrana za predstavitev koles Cult samo zaradi idealnih poti za testiranje koles, vendar tudi zaradi dejstva, da ima Tadej Valjavec tam nov kolesarski hotel Vila Triglav.


Skupinska slika v Vili Triglav; študentom je svojo vizijo kolesa prihodnosti predstavil tudi Tadej Valjavec


Nato pa je Tadej vodil še test koles

Zadnji dan poletne šole so bili v Mariboru predstavljeni vsi izdelki. Rešitve, ki so bile prikazane zagotovo sodijo v prihodnost kolesarstva.


Prvi osnutek.

Vse izdelke si boste lahko ogledali na sedežu podjetja Vizija sport d.o.o. v Logatcu.

Bicycle Revolution

BEST MB (Board of European Students of tehnology, Maribor) in ŠOUM (Študentska organizacja univerze v Mariboru) skupaj z podjetjem Vizija sport d.o.o. proizvajalcem koles CULT organizira poletno šolo pod imenom Bicycle Revolution. Cilj poletne šole je izdelati idealen okvir kolesa prihodnosti.

Za akademski del poletne šole so poskrbeli strokovnjaki Fakultete za strojništvo Univerze v Mariboru, pod vodstvom prof. Jožeta Flaškerja. Teoretično znanje bodo podkrepili z obiskom Pokljuke kjer jim bo vrhunski cestni kolesar Tadej Valjavec predstavil njegov pogled na kolo prihodnosti. Uroš Gnezda iz podjetja Vizija sport bo predstavil vse aktualne modele koles CULT in predstavil vse njehove značilnosti.

Izdelki bodo predstavljeni 21.07.2009.

Felc Evropski podprvak!

Boštjan Felc je na Evropskem prvenstvu v spustu z gorskimi kolesi, postal viceprvak v kategoriji Masters 2. Prvenstvo se je odvijalo v Kranjska Gori.

ČESTITAMO!

Mesec junij - 40% popusta na KOPAH

Za prvih 50 kupcev koles CULT nad 800,00 eur smo pripravili posebno presenečenje na Kopah. Skupaj s partnerskim podjetjem PROLOG bomo omogočili prijetno dopustovanje v toplih poletnih dneh.

Uresničite svoje sanje
Občutite končno mir v vašem srcu. Umaknite se iz vrveža sodobnega načina življenja, zaduhajte božansko naravo in si odpočite. Na vrhu KOP Vas čakajo udobni apartmaji in mir.

VEČ ...... KOPE 2009

Vsi kolesarji pozor!

Planet šport je oddaja na Šport TV, ki predstavlja športe v naravi. 28.05.09 bo tema gorskega kolesarstva. Snemanje za to oddajo je potekalo v MTB parku Kanin. V oddaji boste pobližje lahko spoznali ¨spustaša¨ CULT racing teama, Saša Merljaka in seveda odličene terene okolice Bovca.

Za pokušino si lahko ogledate par utrinkov iz snemanja.

Spored oddaje:
Planet Šport - Šport TV 2 (Š2)
  28.5.   21:30 Prvič
  30.5.   11:30 Ponovitev
  31.5.   20:00 Ponovitev

www.planet-sport.si

Cult team v sodelovanju z Project Adventure vabi na:

by www.adventure.si
Dan Vzmetenja
Vaše kolo je opremljeno z najboljšim vzmetenjem, pa še vedno niste čisto zadovoljni?

Želite biti hitrejši? Potrebujete nasvet? Ne veste kaj so vsi tisti gumbi na vašem vzmetenju? Potem je delavnica pravi odgovor.

Pokazali vam bomo kako vaše vzmetenje deluje in kako ga lahko optimalno prilagodite vašemu načinu vožnje ali vaši priljubljeni progi.

Pridružite se nam in spoznajte skrivnosti vzmetenja, ki naredijo razliko med poraženci in zmagovalci.

Posebej bo poudarek na vzmetenju proizvajalca FOX. Na voljo bodo tudi rezervni deli za manjša popravila in vse nastavitve.

Datum: 17.5.2009
Lokacija: MTB Park Javornik nad Črnim vrhom

Agenda:
9:00 - 9:30 Prihod in kava
9:30 - 10:15 Predavanje
10:30 - 14:30 Testiranje nastavitev na progi s pomočjo naših strokovnjakov
14:30 - 15:00 Zaključek
15:00 - 17:45 Možnost vožnje v parku in debate z našimi strokovnjaki

Kaj je še vključeno v ceno:
  
Dnevna karta za kolesarski park Javornik
   Energijski napitki in ploščice
   Literatura
   Darilo

Cena: 40€ na osebo
Prijave:
info@adventure.si ali na telefon 041 396 030
 
(Število udeležencev je omejeno)

Velika nagradna igra

Kakovost in prilagajanje potrebam kupca je vodilo pri izdelavi koles CULT. Tega načela se držijo tudi v podjetju Iles Idrija d.o.o., kjer proizvajajo kakovostno pohištvo po naročilu kupca.

Ob nakupu pohištva v njihovem prodajnem salonu vsi kupci sodelujejo v nagradnem žrebanju. Prva nagrada je ˝naše˝ kolo CULT.

Več informacij na www.iles.si

KATALOG CULT

Vsi, ki še nimate svojega kataloga koles CULT ga lahko ˝snamete˝ tukaj. Tiskani katalogi vas čakajo pri pooblaščenih trgovcih koles CULT.

*** KATALOG CULT ***
(Katalog je v PDF formatu in je velik 10MB)

Merljak na Cultu

Povratnik v Slovenijo Saša Merljak je postal član naše ekipe. V spustu bo tekmoval na kolesu Cult Maschina, v štirikrosu pa na kolesu Cult Madness. Čeprav bo pri njegovih 32 letih eden izmed starejših tekmovalcev verjamemo, da lahko še vedno dosegal hitre čase. Njegove izkušnje iz BMX-a ter DH-ja nam bodo v veliko pomoč pri razvoju novih koles.


CULT v triatlon!

Uroš Seme, zmagovalec Slovenskega pokala v Triatlonu je postal član Cult teama. V sezoni 2009 bo vozil kolo Cult Peleton.


Rebecca Rusch zaupa sedežem WTB


FOX SERVIS + DARILO
Ob generalnem servisu katerega koli Fox izdelka vam podarimo majico Fox Slovenija brezplačno! Akcija velja od 4.12.2016 do 31.1.2017.

Inventura
Obveščamo vas, da bo zaradi inventure 28. in 29. november trgovina Cult Logatec zaprta. Hvala za razumevanje. Cult Team

Fox float X2 ODPOKLIC!
Fox je dne 12.10.2016 prostovoljno odpoklical določene modele amortizerjev FLOAT X2. Spodaj navajamo odgovore na nekatera najbolj pogosta vprašanja v zvezi s tem odpoklicem, drugih informacij v zvezi s tem pa vam v tem trenutku še ne moremo posredovati.

12. Kolesarski sejem Logatec
6. - 7. oktober 2016 pred trgovino CULT v Logatcu (Tržaška 77).

mtb.si o Graphenu!
Zanimiv članek o Vittoriji in revolucionarnem Graphenu!

11. KOLESARSKI SEJEM LOGATEC
Od 14 do 16 Aprila bo potekali že 11 kolesarski sejem! Vabljeni vsi ljubitelji kolesarstva, kajti za vsakega se bo našlo kaj zanimivega!


Vse pravice pridržane © 1997 - 2019 Vizijasport d.o.o.  |  Pravna obvestila  |  Vzdrževanje
Izdelava On-line rešitve, postavitev in gostovanje Prolog d.o.o., Logatec  |  Tržaška cesta 114, si - 1370 Logatec