Pojdi na začetek spletnih strani!      

O podjetju    Prodajna mreža za kolesa CULT    Za trgovce B2B    Kontakt

Iskanje po vsebini spletnih strani CULT

KOLESA KRPAN

FOX RACING SHOX

CAMELBAK

VITTORIA

FORMULA

WTB

RSP

XLC

SUNRACE

STURMY-ARCHER

MARZOCCHI

cult trgovina


Kolesarski katalog
CULT 18


Arhiv novic
Leto 2016
Leto 2015
Leto 2014
Leto 2013
Leto 2012
Leto 2011
Leto 2010
Leto 2009
Leto 2008

Domov Novica

Rebecca Rusch zaupa sedežem WTB

MILL VALLEY, Kalifornija –17. januar 2017  - WTB z neizmernim vznemirjenjem objavlja, da bo vzdržljivostna športnica Rebecca Rusch v letu 2017 uporabljala WTB sedeže. Rebecca je prepoznavno ime gorskega kolesarstva, in sicer tako na kolesu kot brez njega. Najsi naniza sedem svetovnih prvenstev v različnih disciplinah, se podpiše pod avtobiografsko knjigo kot avtorica, organizira necestni kolesarski dogodek "Rebeccin Private Idaho", javno nastopa ali postavlja nove rekorde, Rebecca ustvarja sled dosežkov, katerih število skozi čas le še narašča.
 
"WTB mi je v test poslal nekaj sedežev in že po enem hitrem krogu sem vedela, da bo moj novi sedež WTB-jev," je dejala Rebecca. "Potrebovala sem le nekaj minut, da sem se odločila, da bom z WTB Deva naredila odločilen preizkus na več kot 400 milj dolgi vožnji od Charlotte, Severna Karolina do Nashville v Tennessee. Tako tveganje sem bila pripravljena sprejeti, saj sem že čisto predolgo iskala pravi sedež zame. Glede na to, da je moj mož (ki je tudi svetovni prvak v 24-urni solo vožnji) uporabljal WTB sedeže več kot 15 let, sem vedela, da bom v dobrih rokah. Deva je bil ljubezen na prvo sedenje. Včasih preprosto veš, ko je nekaj tisto pravo. Jaz in moja zadnjica sva zelo navdušeni nad novim sodelovanjem z WTB! "


Rebecco imajo mnogi za Kraljico bolečine, vendar smo pri WTB veseli, da ji bo, ne glede na to, kako trdo bo delala, na najpomembnejši kontaktni točki med telesom in kolesom vedno udobno. Zelo smo počaščeni, ko katerikoli športnik izbere WTB sedež, še več pa nam pomeni, ko zaupanje in zadovoljstvo z WTB sedežem izrazi profesionalna vzdržljivostna športnica kot je Rebecca.


Potrebujete še kaj več? Oglejte si spletno stran Rebecca na www.rebeccarusch.com, da boste na tekočem z vsemi dirkami in dogodki gorskega ali necestnega kolesarstva, na katerih Rebecca bodisi tekmuje bodisi jih organizira.


Happy Trails,
WTB

Rebecca Rusch zaupa sedežem WTB


FOX SERVIS + DARILO
Ob generalnem servisu katerega koli Fox izdelka vam podarimo majico Fox Slovenija brezplačno! Akcija velja od 4.12.2016 do 31.1.2017.

Inventura
Obveščamo vas, da bo zaradi inventure 28. in 29. november trgovina Cult Logatec zaprta. Hvala za razumevanje. Cult Team

Fox float X2 ODPOKLIC!
Fox je dne 12.10.2016 prostovoljno odpoklical določene modele amortizerjev FLOAT X2. Spodaj navajamo odgovore na nekatera najbolj pogosta vprašanja v zvezi s tem odpoklicem, drugih informacij v zvezi s tem pa vam v tem trenutku še ne moremo posredovati.

12. Kolesarski sejem Logatec
6. - 7. oktober 2016 pred trgovino CULT v Logatcu (Tržaška 77).

mtb.si o Graphenu!
Zanimiv članek o Vittoriji in revolucionarnem Graphenu!

11. KOLESARSKI SEJEM LOGATEC
Od 14 do 16 Aprila bo potekali že 11 kolesarski sejem! Vabljeni vsi ljubitelji kolesarstva, kajti za vsakega se bo našlo kaj zanimivega!


Vse pravice pridržane © 1997 - 2019 Vizijasport d.o.o.  |  Pravna obvestila  |  Vzdrževanje
Izdelava On-line rešitve, postavitev in gostovanje Prolog d.o.o., Logatec  |  Tržaška cesta 114, si - 1370 Logatec