Pojdi na začetek spletnih strani!      

O podjetju    Prodajna mreža za kolesa CULT    Za trgovce B2B    Kontakt

Iskanje po vsebini spletnih strani CULT

KOLESA CULT

KOLESA KRPAN

FOX RACING SHOX

CAMELBAK

VITTORIA

FORMULA

WTB

RSP

XLC

cult trgovina


Kolesarski katalog
CULT


Arhiv novic
Leto 2016
Leto 2015
Leto 2014
Leto 2013
Leto 2012
Leto 2011
Leto 2010
Leto 2009
Leto 2008

 

OBVESTILO

 

Podjetje Vizija sport d.o.o. obvešča svoje stranke, da po 15 letih delovanja s 1.1.2017 selimo trgovino Cult iz Logatca na Lavrico. Vso ponudbo logaške trgovine boste našli v trgovini Cult Lavrica na Lavrici (Cult Lavrica, Dolenjska c. 350, 1291 Lavrica, http://www.proadventure.si ) . 

Trgovina na Lavrici vam že ponuja in vam bo tudi v prihodnje ponujala vse storitve in program, ki ste ga bili vajeni do sedaj. Zato ste vljudno vabljeni, da nas obiščete. Za vsa dodatna vprašanja smo na voljo na trgovina@adventure.si ali na telefonskih številkah: 059 10 26 94 in 031 803 821.

Razlog za tak korak je želja po popolni usmeritvi podjetja Vizija sport d.o.o. v distribucijo že dobro znanih blagovnih znamk FOX (vzmetenje), Camelbak (hidracija), Vittoria (plašči), RSP (maziva), WTB (sedeži, plašči in obroči). Za podjetje Winora Group pa postajamo agenti za program kolesarskih komponent.              

V podjetju bomo tudi še naprej razvijali svoj lasten program transportnih koles KRPAN. Kolesa Krpan uporablja že 7 nacionalnih pošt v Evropi ter številna podjetja doma in v tujini, ki pri svoji dejavnosti potrebujejo zanesljivo, varčno in trpežno transportno kolo.

Skupaj z Velenjskim MIC-om smo razvili in tudi že implementirali prvo celostno rešitev avtomatiziranega sistema izposoje koles. Sistem že uporabljata občina povezani Velenje in Šoštanj ter Ravne na Koroškem. Odlični odzivi naročnikov in uporabnikov nas spodbujajo k nadaljnjemu trženju in razvoju tega sistema.

 

 

Pomemben del podjetja je tudi generalni servisni center vzmetenja FOX, ki ostaja v Logatcu na stari lokaciji na Tržaški c. 77. Odprt bo od ponedeljka do petka od 8. do 16. (zimski urnik 08:00 – 15:00 ure) ure, stranke pa bodo lahko izdelke v servis pošiljale tudi po pošti.

Sicer pa v stiku s strankami še vedno ostajamo preko spletne trgovina www.cult-trgovina.si, na kateri ohranjamo pester izbor kolesarskih komponent ter celoten distribucijski program našega podjetja.

Vaš Vizija sport team.

CULT KATALOG 2016

Za vas smo pripravili nov PDF katalog. 

  

Fox Tuning program

Vašo Fox vilico ali amortizer vam lahko tudi nadgradimo ali predelamo (TUNING)! Širok spekter predelav in nadgradenj bo zagotovo zadovoljil vašim željam ter potrebam. Vse predelavi in nadgradnje opravljene v našem servisu ohranijo garancijo izdelka! 

 
Cenik nadgradenj in predelav je le KLIK od vas.

 


GRAPHENE (G+)

GRAPHENE (G+)

.

KAJ JE GRAPHENE (G+) in zakaj ga Vittoria uporablja v svojih izdelkih

Graphene je revolucionarni material, katerega oblika je izredno tanka, tako tanka kot listič čistega ogljika. V tej obliki je njegova debelina komaj 1/1.000.000.000 metra.

bcfoWw9VwTk

.

Vittora v svojih izbranih modelih uporablja le najčistejši Graphene Directa Plus, ki ga komercialno imenujemo kar G+. Najbolj čist Graphene meri v debelino komaj 2 do 8 atomov. Najčistejši Graphene omogoča Vittorii, da plaščem omogoči, da so ob enem zelo lahki, neuničljivi in hkrati z izredno nizkim kotalnim uporom.

 G+1

Glavne prednosti Graphena:

-          velikanska površina samo 1grama tega materiala lahko prekrije okoli 2.630 m3 (2 nogometna igrišča)
-          izredno visoke mehanske lastnosti, kar pomeni 200× močnejši od jekla
-          izredno visoka toplotna prevodnost, več kot 2× v primerjavi s čistim diamantom
-          manj gost material, pri enaki teži skoraj polovico manj od aluminija
-          izredno visoka elastičnost, 6 krat večja elastičnost od jekla
-          visoka električna prevodnost, elastičnost, trdoživost in prilagodljivost materiala.

Rebecca Rusch zaupa sedežem WTB


FOX SERVIS + DARILO
Ob generalnem servisu katerega koli Fox izdelka vam podarimo majico Fox Slovenija brezplačno! Akcija velja od 4.12.2016 do 31.1.2017.

Inventura
Obveščamo vas, da bo zaradi inventure 28. in 29. november trgovina Cult Logatec zaprta. Hvala za razumevanje. Cult Team

Fox float X2 ODPOKLIC!
Fox je dne 12.10.2016 prostovoljno odpoklical določene modele amortizerjev FLOAT X2. Spodaj navajamo odgovore na nekatera najbolj pogosta vprašanja v zvezi s tem odpoklicem, drugih informacij v zvezi s tem pa vam v tem trenutku še ne moremo posredovati.

12. Kolesarski sejem Logatec
6. - 7. oktober 2016 pred trgovino CULT v Logatcu (Tržaška 77).

mtb.si o Graphenu!
Zanimiv članek o Vittoriji in revolucionarnem Graphenu!

11. KOLESARSKI SEJEM LOGATEC
Od 14 do 16 Aprila bo potekali že 11 kolesarski sejem! Vabljeni vsi ljubitelji kolesarstva, kajti za vsakega se bo našlo kaj zanimivega!


Vse pravice pridržane © 1997 - 2017 Vizijasport d.o.o.  |  Pravna obvestila  |  Vzdrževanje
Izdelava On-line rešitve, postavitev in gostovanje Prolog d.o.o., Logatec  |  Tržaška cesta 114, si - 1370 Logatec