Pojdi na začetek spletnih strani!      

O podjetju    Prodajna mreža za kolesa CULT    Za trgovce B2B    Kontakt

Iskanje po vsebini spletnih strani CULT

KOLESA KRPAN

FOX RACING SHOX

CAMELBAK

VITTORIA

FORMULA

WTB

RSP

XLC

SUNRACE

STURMY-ARCHER

MARZOCCHI

cult trgovina


Kolesarski katalog
CULT 18


Arhiv novic
Leto 2016
Leto 2015
Leto 2014
Leto 2013
Leto 2012
Leto 2011
Leto 2010
Leto 2009
Leto 2008

 

Promocijska akcija izdelkov VITTORIA

Revolucionarni Vittoria plašči in tubularji z dodatkom Grafena še nikoli niso bili tako dostopni. Ne zamudite posebne promocijske akcije in se prepričajte v njihovo kvaliteto. Akcija traja le do razprodaje zalog.

Ponudbo poiščite na: www.cult-trgovna.si

Vittoria Najboljša na TDF 2018

Tour de France 2018 ja za nami in zato je čas za analize. Vsekakor je bil letošnji Tour najuspešnejši za Slovence saj je nas skozi vso dirko razveseljeval Primož Roglič. Dosegel je etapno zmago in skupno 4 mesto! Primož je s to etapno zmago pripomogel tudi k zmagi Vittorie. Z osmimi zmagami je namreč Vittoria osvojila največ zmag med vsemi ˝gumarji˝ v pelotonu letošnjega Toura. Iskrene čestitke Primožu kot tudi vsem ostalim udeležencem Toura!

EWS, Pivot testni dnevi in nastavitev vzmetenja

V slovenijo prihaja svetovna Enduro serija (EWS). Na koroškem si boste boste lahko v živo ogledali vse svetovne ase tega športa ter še posebej glasno navijali za Slovenske tekmovalce, ki bodo poizkusili izkoristiti prednost domačega terena. V ciljnem prostoru dirke vas bo čakala tudi testna flota koles Pivot, katera boste lahko preizkusili na trailih Pece. Da bo vzmetenje pravilno nastavljeno pa bo skrbela naša ekipa, ki vas bo pričakovala pod Pivot šotorom. Fantje bo z veseljem svetovala glede nastavitve vzmetenja tudi lastnikom drugih znamk koles. Se vidimo v čez vikend!

Marzocchi se vrača!

Ena najpomembnejših znamk gorskega kolesarstva se vrača na tržišče. Pod okriljem vodilnega proizvajalca gorsko kolesarskega vzmetenja Fox je Marzocchi ponovno dobil krila. Za modelno leto 2019 so tako pripravili ponudbo dveh vilic in ene sedežne opore. Njihov glavni fokus je ostal usmerjen v gravitacijo, Marzocchijev prepoznavni design, vzdržljivost, in tehnologija, izposojena pri izdelkih Fox (Float EVOL, Fit GRIP,..), ter sprejemljive cene pa so formula za uspeh. 

 

Prvotni Marzocchijevi izdelki so bili izdelani z željo ponuditi gorskim kolesarjem kakovostno vzmetenje iz motorističnega sveta. Zato so bile originalne vilice zelo vzdržljive in so hkrati nudile maksimalno delovanje. Žal pa nikdar niso bile naklonjene dietam in so bile precej težke.

 

Nov Marzocchi ostaja zvest svoji tradiciji, saj se zaveda, da vsi kolesarji niso tekmovalci in da sta nekaterim kolesarjev vzdržljivost ter kvaliteta komponent pomembnejša od nekaj gramov dodatne teže. To je še posebej pomembno vsem tistim, ki prisegajo na bike parke, shuttle, visoke skoke, in težke traile.   

 

Marzocchi Bomber Z1

 

Legendarna vilica Bomber Z1 je leta 1997 povsem spremenila trende vzmetenja. Do prihoda te vilice so prevladovali trendi enostavnih vilic z vzmetmi iz elastomerjev in nizkih tež. Bomber Z1 je pripeljala v mtb svet olje, železne vzmeti in masovno konstrukcijo ter brezkompromisno željo po kvaliteti blaženja, vzdržljivosti in udobju vožnje. Nove Bomber Z1 vilice se vračajo v novi preobleki sodobnih dimenzij, vendar v duhu iz leta 1997. Za najboljšo kvaliteto vzmetenja sedaj skrbijo preverjene Foxove tehnologije FIT GRIP kartuše ter zračne vzmeti FLOAT EVOL. 

 

Potopne cevi: 36mm enojna krona,

Spodnje noge: Marzocchi Bomber Z1 z 15QRx110 mm Boost os

Cev krmila: 1,5˝ tepered

Kartuša: FIT GRIP ( compression,  rebound)

Zračna vzmet: EVOL zračna vzmet z nastavitvijo progresivnosti

Barva: Rdeča ali črna

Hod: 29/27.5+” od 130 do170mm

Hod: 27.5” od 150 do 180mm

Cena: 899€

 

 

Marzocchi Bomber 58

 

Ta DH vilica sliši na ime Bomber 58 in prinaša Fox tehnologijo kartuše FIT GRIP in zračne vzmeti FLOAT EVOL kolesarjem v povsem novi Marzocchi podobi in v nižjem cenovnem razredu kot do sedaj dostopni izdelki z istimi tehnologijami. Vilica je izdelana za uporabo obročnikov velikosti 27,5˝. Robustna izdelava vilice Bomber 58 zagotavlja vzdržljivost tudi ob uporabi v bike parkih ter na zahtevnih DH progah.   

 

Potopne noge: 40mm

Spodnje noge: Marzocchi Bomber 58, 20×110 DH os (non-boost)

Kartuša: FIT GRIP (compression,  rebound)

Zračna vzmet: EVOL zračna vzmet z nastavitvijo progresivnosti

Barva: Rdeča ali črna

Hod: 203mm

Cena: 1.299€

  

 

 

Marzocchi Transfer

 

Potopne sedežne opore so nov, vendar že uveljavljen trend gorskega kolesarstva. Na trgu je poplava najrazličnejših opor, ki pa skoraj po pravilu niso vzdržljive, in le redki proizvajalci se lahko pohvalijo z vzdržljivo oporo. Foxova potopna sedežna opora imenovana Transfer je prav gotovo zastavonoša kakovostnih, uporabnih in vzdržljivih sedežnih opor, zdaj pa se z njo po novem lahko pohvali tudi Marzocchi.

 

Hod: 125mm in 150mm

Dolžina: 461mm

Premer: 30.9mm in 30,9mm

Napeljava bovdna ročice: notranja ali zunanja

Barva: črna

Nastavitev višine: Neskončna 

Sistem delovanja kartuše: Olje / plin

Teža:: 517 gramov

Ročica: na voljo sta dve izvedbi (1X ali 2X/3X), ročico naročite posebej 

 

 Prodaja in Servis

 

Za distribucijo in servis izdelkov Marzocchi (od modelnega leta 2019 naprej) za področje Slovenije, Hrvaške, Bih, Srbije in Makedonije bo skrbelo podjetje Vizija sport d.o.o. preko FOX servisno prodajne mreže.

Seznam servisno prodajnih točk: http://www.cult.si/v12/brandT.php?BID=2&Regija=1

Rebecca Rusch zaupa sedežem WTB


FOX SERVIS + DARILO
Ob generalnem servisu katerega koli Fox izdelka vam podarimo majico Fox Slovenija brezplačno! Akcija velja od 4.12.2016 do 31.1.2017.

Inventura
Obveščamo vas, da bo zaradi inventure 28. in 29. november trgovina Cult Logatec zaprta. Hvala za razumevanje. Cult Team

Fox float X2 ODPOKLIC!
Fox je dne 12.10.2016 prostovoljno odpoklical določene modele amortizerjev FLOAT X2. Spodaj navajamo odgovore na nekatera najbolj pogosta vprašanja v zvezi s tem odpoklicem, drugih informacij v zvezi s tem pa vam v tem trenutku še ne moremo posredovati.

12. Kolesarski sejem Logatec
6. - 7. oktober 2016 pred trgovino CULT v Logatcu (Tržaška 77).

mtb.si o Graphenu!
Zanimiv članek o Vittoriji in revolucionarnem Graphenu!

11. KOLESARSKI SEJEM LOGATEC
Od 14 do 16 Aprila bo potekali že 11 kolesarski sejem! Vabljeni vsi ljubitelji kolesarstva, kajti za vsakega se bo našlo kaj zanimivega!


Vse pravice pridržane © 1997 - 2019 Vizijasport d.o.o.  |  Pravna obvestila  |  Vzdrževanje
Izdelava On-line rešitve, postavitev in gostovanje Prolog d.o.o., Logatec  |  Tržaška cesta 114, si - 1370 Logatec