Pojdi na začetek spletnih strani!      

O podjetju    Prodajna mreža za kolesa CULT    Za trgovce B2B    Kontakt

Iskanje po vsebini spletnih strani CULT

KOLESA KRPAN

FOX RACING SHOX

CAMELBAK

VITTORIA

FORMULA

WTB

RSP

XLC

SUNRACE

STURMY-ARCHER

MARZOCCHI

cult trgovina


Kolesarski katalog
CULT 18


Arhiv novic
Leto 2016
Leto 2015
Leto 2014
Leto 2013
Leto 2012
Leto 2011
Leto 2010
Leto 2009
Leto 2008

Domov Kolesa CULT Gorska kolesa

Gorska kolesa

Široka ponudba čistokrvnih gorskih koles za moške in ženske. V paleti različnih modelov boste izbrali sebi ustrezen značaj kolesa – od rekreativnega do tekmovalno nastrojenega, za povrh pa vam ga bomo še sestavili po vašem okusu.

Explorer


Novi Explorer je od vstopnega gorskega modela ohranil le ceno, vse ostale značilnosti pa so močno izboljšane. Največja novost je seveda novi okvir iz aluminija 6061, ki ponuja ravno pravo kombinacijo med težo, togostjo in dolgo življenjsko dobo. Med kolesarjenjem po zavitih stezicah in odkrivanju narave pa boste spoznali vse prednost prenovljene geometrije, ki je nastala na podlagi analize deset let meritev po sistemu Cultfitting. K temu dajte še možnost izbire komponent po lastnih željah, ki nima prave konkurence v tem cenovnem razredu, in dobili boste kolo, ki bo navdušilo vsakega rekreativnega kolesarja.
Klik na izbrano kolo
Klikni na kolo za povečavo!

Ananda


Žensko gorsko kolo od C do T – z žensko geometrijo z znižano zgornjo cevjo, skrbno izbranimi komponentami in s povsem novim videzom z dvema barvnima kombinacijama. Geometrija nove Anande temelji na desetletju meritev po sistemu Cultfitting, zato bo kot iz škatle narejena za veliko večino izmed vas. Novi okvir iz aluminija 6061 je opazno lažji, predvsem pa štejejo izboljšane vozne lastnosti. Na okvirju boste zagotovo opazili lepo oblikovano zgornjo cev okvirja ter obliko cevi LCS ob verigi. Ananda še nikoli ni bila tako zapeljiva!
Klik na izbrano kolo
Klikni na kolo za povečavo!

New Evolution


Močnejši, lažji, lepši. Vse to in še veliko več je povsem novi New Evolution, katerega okvir je sedaj izdelan na podlagi desetletnega merjenja geometrij in velikosti kolesarjev ter najsodobnejših postopkov za obdelavo aluminija. Delovni konj v naši ponudbi gorskih koles je odvisno od izbire razreda komponent odlično rekreativno ali tekmovalno kolo, v vsakem primeru pa vas bo navdušil z napredno obliko cevi, gladkimi vari na glavi okvirja in asimetričnimi cevmi ob verigi (LCS). New Evolution ima še izboljšano napeljavo bovdnov, PM nastavke zavor (PMS) ter povsem novo grafično podobo. Velik del evolucije pa ne boste nikoli videli, saj se skriva v notranjosti cevi, katerih stene so sedaj dvakrat stanjšane (DBT), zaradi česar je okvir lažji in enako močen brez uporabe ojačitev. Na seznamu serijske opreme New Evolutiona manjka le navdušen kolesar, vendar smo prepričani, da boste za to poskrbeli vi.
Klik na izbrano kolo
Klikni na kolo za povečavo!  Explorer
Cena okvirja: 190 €
Cena koles: 465 € - 979 €
-40% za gotovino!

  Ananda
Cena okvirja: 220 €
Cena koles: 465 € - 979 €
-40% za gotovino!

  New Evolution
Cena okvirja: 290 €
Cena koles: 775 € - 1.089 €
-40% za gotovino!


Trgovina CULT, Lavrica
Dolenjska cesta 344, 1291 Lavrica
059 / 10 26 94
trgovina@adventure.si 
Odpiralni čas:
Pon - pet: 10:00 – 18:00 sob: 9:00 - 13:00


 


Vse pravice pridržane © 1997 - 2019 Vizijasport d.o.o.  |  Pravna obvestila  |  Vzdrževanje
Izdelava On-line rešitve, postavitev in gostovanje Prolog d.o.o., Logatec  |  Tržaška cesta 114, si - 1370 Logatec